Széll Kálmán új könyvének bemutatója! PDF Nyomtat Email
IWIWFacebookSatartlapGoogle bookmark
2016 május 04. (szerda) 11:10

Szombathely díszpolgára, a kiváló orvosprofesszor korábban már két sikeres könyvet publikált kiadónknál (Fehérköpenyes óriások, Erőméz). Most, közelgő 90. születésnapja alkalmából főként önéletrajzi és családtörténeti vonatkozású írásait foglalta kötetbe. A könyv másik, jelentős részében a jelenkor társadalmi jelenségeire, továbbá a világnézet és a morál mindig időszerű kérdéseire vet fényt. Érdekes, egyéni eszmélkedései, gondolatcsokrai a mai magyar esszéírás értékes fejezetét alkotják. A GÖNCÖLSZEKÉR (Emlékek, életek, gondolatok) című kötet ünnepélyes bemutatója május 17-én lesz Szombathelyen.

Letölthető meghívó.

 
Evangélikus egyháztörténeti könyv kiadónknál PDF Nyomtat Email
IWIWFacebookSatartlapGoogle bookmark
2015 december 12. (szombat) 12:24

 

A büki önkormányzattal közös kiadásban megjelent kötet novemberben jelent meg. Ünnepélyes keretek között mutattuk be a büki evangélikus templomban: http://www.evangelikus.hu/230-eves-buki-templom

Ismertetése itt olvasható.

 
Megjelent Hetyéssy István Bük-története PDF Nyomtat Email
IWIWFacebookSatartlapGoogle bookmark
2015 augusztus 14. (péntek) 10:27

Nagyszabású rendezvény- és kiadványsorozattal ünnepli meg a Répce menti fürdőváros, Bük első írásos említésének 750. évfordulóját. Ebből az alkalomból 'Bük 750' címmel könyvsorozat indult kiadónk és a büki önkormányzat közös kiadásában. A sorozat első köteteként megjelent Dr. Hetyéssy István (1893–1978) mindeddig kéziratban volt, 1972-ben befejezett műve Bük történetéről, különösképpen az újkori évszázadok érdekes tényeivel. A kötetet – melynek ismertetője itt olvasható el – 2015. augusztus 19-én délelőtt mutatjuk be a büki Művelődési Központban, a Vas megyei és a büki közgyűlés 9 órakor kezdődő közös ünnepi ülése után, a Vasi Szemle folyóirat ugyancsak most kibocsátott büki tematikus számával együtt.

 
Nagysikerű könyvbemutató Szombathelyen PDF Nyomtat Email
IWIWFacebookSatartlapGoogle bookmark
2015 július 01. (szerda) 09:09

Molnár Rezső: Hiénák kora című könyvét (ismertetését lásd itt!) a Berzsenyi Dániel Könyvtárban mutattuk be Szombathelyen. A megyei napilap a könyv jelentőségéhez méltó, korrekt tudósításban számolt be az eseményről:
http://vaol.hu/hetvege/a-hienak-kora-volt-igaz-tortenetek-a-kommunista-diktatura-es-a-rabloprivatizacio-idejebol-1709477?fb_action_ids=933920543332153&fb_action_types=og.comments

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

2 / 2 oldal

Keresés a honlapon

Bevásárlókosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

BelépésVasi Szemle